لوله

معرفی ۶ مورد از انواع لوله‌ های تاسیساتی و ساختمانی

معرفی ۶ مورد از انواع لوله‌ های تاسیساتی و ساختمانی

لوله‌ ها در ساخت و سازها جزء المان‌ های اصلی به شمار می‌ آیند و هیچ گاه نمی‌ توان از لوله و لوله کشی در ساختمان‌ ها غافل شد. لوله‌ ها انواع مختلف با کاربردهای متفاوتی هستند.
با ارائه مطالب زیر تصمیم داریم شما را با انواع لوله‌ های تاسیساتی آشنا سازیم. امروزه در بازار مدل‌ های بسیاری از انواع لوله‌ های ساختمانی وجود دارد که شما می‌ توانید مطابق نیاز و تقاضای خود آن‌ ها را تهیه و استفاده نماید. قبل از خرید لوله‌ های ساختمانی باید بدانید که چه نوع لوله و با چه کیفیتی نیاز دارید تا بعدها با مشکل مواجه نشوید.

انواع لوله‌ های تاسیساتی و ساختمانی

همانطور که بیان شد لوله‌ های ساختمانی انواع مختلفی دارند و از جنس‌ های فلزی و پلاستیکی شکل گرفته‌ اند. نکته قابل توجه انتخاب صحیح و مناسب لوله‌ ها در مکان‌ های مختلف خواهد بود که اگر از نوع جنس و کاربرد آن بی اطلاع باشید هزینه‌ های بسیاری را باید متحمل شوید. برخی از انواع لوله‌ های ساختمانی را به شما معرفی خواهیم کرد.

لوله‌ های گالوانیزه، پلی پروپیلن، پی وی سی، پلی اتیلن، چدنی و پنج لایه برخی از انواع لوله‌ های تاسیساتی هستند که هر یک از آن‌ ها برای مصارف بخصوصی تولید و تهیه شده‌ اند. سعی بر آن داریم توضیحاتی کوتاه در مورد جنس و نوع کاربرد آن‌ ها داشته باشیم . پس با ما همراه باشید.

لوله‌ های گالوانیزه

لوله‌ های گالوانیزه یکی از انواع لوله‌ های ساختمانی به شمار می‌ آید، که خود دارای دو دسته آهنی و فولادی است که از نظر جنس، مقاومت و کارایی با یکدیگر تفاوت دارند. لوله‌ های گالوانیزه فولادی مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و وزن بسیار سبکی دارند. مواد اسیدی تاثیر زیادی بر روی آن‌ ها ندارند و مواد به کار رفته در آن‌ ها از فولاد نرم می باشد.

دریافت لیست قیمت لوله گالوانیزه ساوه

لوله‌ های گالوانیزه فولادی را برای فاضلاب‌ ها و بسیاری از سرویس بهداشتی استفاده می‌ کنند. نکته قابل توجه این است که لوله‌ های گالوانیزه فولادی را نمی‌ توان به یکدیگر جوش کرد زیرا در حین این عمل دود بسیار غلیظی به وجود می‌ آید که سلامت انسان و حتی محیط زیست را به خطر می‌ اندازد. یکی از پرکاربردترین انواع لوله های صنعتی لوله های گالوانیزه می باشد.

لوله پلی پروپیلن

توضیحاتی مفید و کوتاه در مورد یکی از انواع لوله‌ های ساختمانی بیان خواهیم کرد که چه خصوصیاتی دارد و موارد مصارفی آن چیست؟ رنگ سبز و سفید این لوله آن‌ ها را معروف کرده اند اما نام اصلی آن‌ ها لوله‌ های پلی پروپیلن است. این لوله‌ ها از یک پلاستیک فشرده تهیه و تولید شده که وزن سبکی دارد و جا به جایی و حمل و نقل آن بسیار ساده و آسان خواهد بود.

یکی از انواع این لوله ها، لوله و اتصالات پلی پروپیلن آذین می باشد که ویژگی‌ های لوله‌ های پلی پروپیلن عبارت از ضد ضربه، مقاومت در برابر یخ زدگی، خوردگی، پوسیدگی و رسوبات می‌ باشد.  انتخاب این لوله‌ ها در ساختمان‌ ها به دلیل استحکام آن‌ ها در برابر مواد بازی معدنی و اسیدی است.

لوله‌ های چدنی

یکی از انواع لوله‌ های ساختمانی، لوله‌ های چدنی هستند که اشکال و مدل‌ های مختلفی دارند. نوع، مدل و حتی ابعاد این لوله‌ ها به مکانی بستگی دارد که مورد استفاده قرار می‌ گیرند. مقاومت این جنس از لوله‌ ها در برابر فشارهای وارده بسیار بالا است.
گرفتگی این لوله‌ ها را به راحتی با تراکم هوا می‌ توان باز کرد. اما در کنار این مزیت بزرگ‌ ترین عیب آن خوردگی است که در برابر مواد شیمیایی بسیار ضعیف عمل می‌ کنند. لوله‌ های چدنی برای مصارف فاضلابی مناسب نیستند. قیمت لوله‌ های چدنی در بازار نسبت به لوله‌ های فلزی بسیار کم است و به راحتی می‌ توان تهیه کرد.

لوله‌ های پی وی سی

لوله‌ های پی وی سی یکی از پر کاربرد ترین لوله‌ ها از انواع لوله‌ های تاسیساتی به شمار می‌ آید. یکی از مزیت‌ های این لوله انعطاف پذیری آن‌ ها خواهد بود. همین امر باعث می‌ شود به شکل‌ های مختلف بتوان از آن‌ ها استفاده کرد و در زمان نصب دچار خوردگی و شکستگی نخواهند شد. به دلیل وزن سبکی که دارند بسیار ساده و آسان در ساختمان‌ ها نصب می‌ شوند.

جذابیت بیشتر این لوله‌ ها در کنار دیگر ویژگی‌ ها رنگ آن‌ ها خواهد بود که به رنگ زرد، طوسی و سفید در بازارهای امروزی وجود دارند و اگر به صورت روکار استفاده شوند نیازی به رنگ آمیزی نخواهند داشت. نکته قابل توجه لوله‌ های پی وی سی این است که بسیار ارزان قیمت هستند.

برای اطلاع از قیمت لوله فشار قوی پلیکا پی وی سی روی لینک ضمیمه شده کلیک کنید.

بسیاری از لوله‌ های موجود در بازار لوله پلیکا است که از جنس اصلی آن‌ ها از پی وی سی خواهد بود و مصارف بسیار بالایی دارد. لوله پلیکا ها در مقابل مواد شیمیایی واکنشی از خود نشان نمی‌ دهند و می‌ توان گفت که مقاومت بالایی دارند. نکته قابل توجه در مورد این لوله میزان رسوب پذیری و گرفتگی آن است که نسبت به دیگر لوله‌ ها بسیار پایین خواهد بود و این به دلیل سطح صیقلی آن است.

لوله پلی اتیلن

یکی دیگر از انواع لوله‌ های تاسیساتی که چگالی‌ های بسیار متفاوتی دارند و به همین دلیل کاربردهای متفاوتی نیز خواهند داشت. نام اختصاری لوله پلی اتیلن در بازارهای امروزی PE است. انعطاف پذیری لوله‌ های پلی اتیلن زبانزد است و توانسته‌ اند با این قابلیت جای ویژه‌ ای در بین لوله‌ های ساختمانی به خود اختصاص دهند.

ویژگی‌ های منحصر به فردی مانند مقاومت بالا، عدم شکستگی و ترک خوردگی هم نتوانسته تاثیری بر روی قیمت آن بگذارد این نوع از لوله‌ ها را با بهترین و نازل‌ ترین قیمت می‌ توان در بازارهای امروزی خریداری کرد.

برای دریافت قیمت لوله اتصالات جوشی پلی اتیلن پلیران روی لینک ضمیمه شده کلیک کنید.

این لوله‌ های حلقه ای شکل با نام لوله های پلاستیکی معروف هستند. مصارف عمده لوله پلی اتیلن در زمین‌ های کشاورزی به دلیل عدم نشتی آب و در زیر سینک‌ های آشپزخانه به دلیل اتصال آسان و انعطاف بسیار بالا خواهد بود.

لوله پنج لایه

این را می‌ دانید که در ساخت و ساز عوامل بسیاری وجود دارد که لوله کشی ساختمان نیز یکی از عواملی می‌ باشد که اگر به آن دقت نشود خسارات بسیار به بار می‌ آورد. برای از بین بردن خسارات و پیش بردن عملیات ساخت و ساز شما باید بدانید که از چه نوع لوله‌ ای استفاده نمایید. لوله‌ های پنج لایه یکی از بهترین انواع لوله‌ های تاسیساتی به شمار می‌ آید.

برای اطلاع از کاتالوگ مشخصات فنی سایز لوله اتصالات پنج لایه نیوپایپ بر روی لینک ضمیمه شده کلیک کنید.

این نوع لوله از پنج لایه که دو لایه بیرونی و درونی آن از پلیمر، لایه‌ های میانی و لایه آلومینیومی‌ شکل گرفته است. این لایه را با چسب مخصوص به هم خواهند چسباند. خاصیت لایه آلومینیومی ‌در مقابل فشار بسیار بالا است و از آسیب‌ های ناشی از ضربات جلوگیری خواهد کرد.

مزیت لوله ‌های پنج لایه این است که دچار خوردگی و زنگ زدگی نخواهند شد. مقابل مواد بازی و اسیدی از خود مقاومت نشان می‌ دهند. انتقال دهنده بسیار خوبی برای آب گرم و سرد هستند به همین دلیل از آن‌ ها برای سیستم ‌های گرمایشی و سرمایشی استفاده می‌ کنند و می‌ توان گفت توان حرارتی بسیار بالایی دارند، همچنین در تهویه ساختمان ‌ها نیز استفاده می‌ شود. این نوع از لوله‌ های ساختمانی را به صورت روکار و توکار به کار می‌ برند.

در پایان

با بیان مطالب بالا سعی بر آن داشتیم که شما را با انواع لوله‌ های تاسیساتی و انواع لوله های ساختمانی آشنا سازیم. تا بتوانید به راحتی نیاز خود را برطرف سازید. با بالا بردن اطلاعات خود در زمینه شناخت انواع لوله‌ های ساختمانی و تاسیساتی می‌ توانید هزینه‌ های ناشی از خسارات را پایین بیاورید و مشکلات بعد از نصب را کاهش دهید. برای مطالعه بیشتر درباره انواع لوله صنعتی و ساختمانی به مجله علمی بازار اتصال مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --